ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

15ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (ΑΕΠ)
15ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ

Με χαρά και ενθουσιασμό σας καλωσορίζουμε στο 15ο Συνέδριο Φοιτητών Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)! Αυτή η εκδήλωση προσφέρει ένα μοναδικό φόρουμ όπου η νέα γενιά οδοντιάτρων συναντιέται για να μοιραστεί γνώση, εμπειρίες και ιδέες.

Ο επιστημονικός αυτός θεσμός ξεκίνησε το 1991 και τελευταία φορά πραγματοποιήθηκε το 2015. Μετά την περιπέτεια της Πανδημίας, το Συνέδριό μας αναβιώνει φέτος και για πρώτη φορά θα έχει και έναν πανελλήνιο χαρακτήρα με συμμετοχή φοιτητών από το Οδοντιατρικό Τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Με επίκεντρο την εξέλιξη της επιστήμης και της πρακτικής στην Oδοντιατρική, αυτό το συνέδριο ανοίγει νέους ορίζοντες και ευκαιρίες για όλους εσάς που αναζητάτε συνεχή μάθηση και βελτίωση. Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει όλα τα θεματικά πεδία της Οδοντιατρικής Επιστήμης και δομείται με τη μορφή Ελεύθερων και Αναρτημένων Ανακοινώσεων, στις οποίες οι φοιτητές μας θα παρουσιάσουν οι ίδιοι τις εργασίες τους (που θα εκπονηθούν με τη συνεπικουρία των μεταπτυχιακών μας φοιτητών, υποψηφίων διδακτόρων και συνεργατών και υπό την επίβλεψη των μελών ΔΕΠ). Επίσης, επιλεγμένα θέματα ενδιαφέροντος θα διαπραγματευτούν σε ειδικά διαμορφωμένα συμπόσια (workshops). Παράλληλα, το πρόγραμμα πλαισιώνεται από πλούσιο κοινωνικό πρόγραμμα και εθελοντικές δράσεις.
Εμπνευσμένοι από την παράδοση και την καινοτομία, ανυπομονούμε όλοι να απολαύσουμε τις εργασίες σας, να παρακολουθήσουμε τις παρουσιάσεις σας και να συμμετάσχουμε στις συζητήσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον της επιστήμης μας. Πιστεύουμε πως τα ερεθίσματα και οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε από αυτό το Συνέδριο θα είναι πολύτιμες και θα σας δώσουν όχι μόνο χρήσιμες γνώσεις, αλλά και εναύσματα και ευκαιρίες για τα επόμενα βήματα στην πορεία σας.

Σας ευχαριστούμε που θα συμμετάσχετε ενεργά και σας ευχόμαστε ένα εξαιρετικό και εποικοδομητικό συνέδριο!

Περισσότερες πληροφορίες  θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://www.15dsc.gr/ 


Με εκτίμηση,
Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου

Καθ. Νικόλαος Γ. Νικητάκης, Πρόεδρος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ
Αν. Καθ. Σωτηρία Γκιζάνη, Αντιπρόεδρος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ
Αν. Καθ. Χ. Ραχιώτης, Υπεύθυνος ΕΠΠΣ Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ